Crosby auttaa Penguinsia voittamaan Boston Bruinsi

Sidney Crosby katkaisi tasatilanteen 499. NHL-maalillaan ja auttoi Pittsburgh Penguinsia voittamaan Boston Bruinsin 4-2. Halvat NHL Pelipaidat

Crosby, joka johti Penguinsin 3-2 toisella neljänneksellä kello 12:53, sai Brian Rustilta syötön vasemman vastakkaisen kierroksen alareunassa.

Denton Henning teki maalin kahdesti 28 sekunnissa, Rust teki maalin ja avusti Pittsburghille (28-11-8), Pittsburgh (0-1-3) hävisi neljä peräkkäin (0-1-3) ja jäi ensimmäisessä erässä 2-0. neljännes. Tristan Jarry torjui kauden ennätyksen 43 kertaa. Pittsburgh Penguins Pelipaita

David Pasternak teki maalin kahdesti ja Taylor Hall antoi kaksi syöttöä Bostonille (26-15-3). Jeremy Swayman torjui 21 kertaa.

Tämä oli ensimmäinen ottelu jokaiselle joukkueelle vuoden 2022 Honda NHL:n All-Star-tauon jälkeen. Jokaisen pelin viimeinen peli on helmikuun 1. Sidney Crosby Pelipaita

Pastrnak johti Bearsin 1-0-johtoon ensimmäisen neljänneksen kohdalla 2:01 ajastimen ollessa vasemmassa eropisteessä. Hän teki 2-0 tilanteessa 15:34 ja löi pomppimisen oikeasta tolppasta sen jälkeen, kun Jarry torjui Hallin rannelaukauksen.

18 minuuttia ja 31 sekuntia finaalin kolmannella neljänneksellä Rust teki tyhjän maalin ja 4-2-finaalin.