Los Angeles FC ilmoittaa virallisesti yhden vuoden sopimuksen Bellin kanssa

Los Angeles FC ilmoittaa virallisesti yhden vuoden sopimuksen Bellin kanssa

American League -joukkue Los Angeles FC ilmoitti virallisesti, että Walesin tähti Bell on virallisesti liittynyt joukkueeseen. Osapuolet allekirjoittivat vuoden mittaisen sopimuksen, joka sisältää lisäoption jatkaa sopimusta vuoden 2024 loppuun asti.

Bale on nyt 32-vuotias ja hänen sopimuksensa Real Madridin kanssa päättyy tänä kesänä. Koska kumpikaan osapuoli ei aikonut uusia sopimustaan, Bell liittyi lopulta Los Angeles FC:hen ilmaisella siirrolla. Yhdeksän vuoden aikana Real Madridissa Bell pelasi vain 258 kertaa, teki 106 maalia ja antoi 67 syöttöä. Bell voitti Real Madridissa 5 Mestarien liigan, 3 La Ligan, 3 Euroopan Super Cupin, 3 Western Super Cupin, 1 King's Cupin ja 4 Club World Cup -tittelin. Nyt Bell pukeutuu Los Angeles Galaxy Pelipaita Yhdysvaltoihin kirjoittaakseen uuden luvun urallaan.

 

Los Angeles FC:n presidentti Thorington kehui myös Balea yhdeksi sukupolvensa dynaamisimmista ja jännittävimmistä hyökkääjistä. Sellaisen huippupelaajan saaminen, jolla on sekä lahjakkuutta että kokemusta, on seuralle loistava tilaisuus mennä eteenpäin. Mestaruuden voittamisen jatkamiseksi Bell on erittäin motivoitunut ja toivoo, että pukeutuessaan jalkapallo paita hän johtaa Los Angelesin saavuttamaan lopullisen tavoitteen voittaa mestaruus.