Lyn vinder spil 3 i Eastern Conference-finalerne

I spil 3 i Eastern Conference Finals vandt Lightning deres første sejr i serien med en 3-2-sejr over Rangers. Spillet var fantastisk, med en uventet afslutning. De to hold startede uden mål, og Lynet slog Rangers med 15-12. Det var først 7:37 i andet kvartal, da Mika Zibanejad scorede et kraftfuldt enhåndsmål fra Andrei Vasilevskiy. I sidste ende gav Ondrej Palats mål Tampa Bay Lightning sejren.

Rangers var oppe med 2-0 lige før halvlegen, men i stedet for at tage chancen for at fortsætte, slap de for at give Lynet deres chance, og Nikita Kucherov, i en ishockey trøje, lavede et minut senere. Som reaktion på at gøre det til 2-1, så Tampa Bay håb efter en svær første halvleg i andet kvartal.

Resten af ​​Lightning arbejdede også hårdt for at tage kampen, og Stamkos, der var iført en , slog et kraftfuldt et kvarter på det 38. skud på 41:22 for at udligne kampen. Ondrej Palats mål til sidst gav Tampa Bay Lightning deres første sejr i serien 3-2