Portugals 11. seier på rad i alle konkurranser

I dag innledet kampen mellom Portugal og Sverige i en internasjonal vennskapskamp for fotball. Den portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo var fraværende i denne kampen, muligens for å forberede seg på en viktigere kamp. Denne kampen ble vunnet nesten uten spenning, og slo Sverige 5-2. Dette var Portugals 11. seier på rad i alle konkurranser.

I kampens 24. minutt brøt Bernardo Silva seg inn i 16-meteren og traff stolpen men ble kastet ut.Etter at Leo fikk ballen slo han ballen i nettet igjen Portugal 1-0 Sverige. I det 33. minutt la Bernardo Silva ballen over til Nunes, som fikk ballen og brøt seg inn i 16-meteren og traff mål Portugal 2-0 Sverige. I det 45. minutt konfronterte Semedo Ilanga i 16-meteren og sendte ballen gjennom motstanderens skritt til Bernardo Silva.Etter å ha mottatt ballen lyktes sistnevnte med å score mens keeperen ikke var oppmerksom Portugal 3-0.

I det 58. minutt av andre omgang orket ikke Sverige mer og forberedte seg på kontringer. Holm skjøt lavt, og Urkeles sendte ballen i nettet.Sverige 1-4 Portugal. I det 61. minutt sendte Semedo ballen til mål i 16-meteren Ramos fulgte opp og dyttet ballen i nettet.Portugal 5-1, billige fotballsko seieren var i utgangspunktet stengt, og Sverige klarte ikke å gjøre noe.

I det 90. minutt prøvde Sverige å kontre, Kulusevski sendte en assist, og Nelson scoret med en heading foran seg.Sverige gjorde et lite comeback.Til slutt slo Portugal Sverige 5-2.

Dette er en kamp uten Ronaldo. Det portugisiske laget er overlegent. I dette tilfellet kan det slå Sverige og vinne enkelt. Men dette er bare en vennskapskamp, ​​så ikke bekymre deg for mye om suksess eller fiasko.