I den 27:e omgången av Serie A förlorade Juventus med 1-2 mot Napoli

Den 27:e omgången av Serie A:s match mellan Juventus och Napoli avslutades. Slutresultatet blev att Juventus förlorade med 1-2 och förlorade mot Napoli. Neapel vann till slut 1 seger under de senaste 6 omgångarna av ligan. Denna match slutade med en avgörande seger över motståndaren. Juventus förlorade tyvärr, men gapet mellan de två är fortfarande mycket stort, särskilt Napoli, som är långt borta från toppen Inter Milan är 12 poäng borta.

Matchens första mål kom i den 42:a minuten i slutet av första halvlek.Khvicha Kvaratskhelia, klädd i Napoli tröja nr 77 i Napoli, gjorde en vacker volley för att hjälpa Napoliatt ta ledningen med 1-0.

De två lagen kämpade på i andra halvlek. När speltiden kortades började Juventus känna press innan de gjorde mål. Lyckligtvis vände de också pressen till motivation och fick till slut målet i den 81:a minuten. Gjorde ett mål till bryta sig ur underläge och jämna ut ställningen 1-1. Det här målet gjordes av Federico Chiesa, klädd i Juventus tröja nr 7, med ett skott från lång håll på låg höjd. När alla trodde att matchen skulle sluta oavgjort kom Neapel med ett fantastiskt mål i den 88:e minuten. Smash. Detta mål var en straffsparksmöjlighet för Victor Osimhen, men hans skott räddades av Juventus-målvakten, men Giacomo Raspadori som rusade upp gjorde ett framgångsrikt mål med ett tilläggsskott och blev Neapels hjälte och hjälpte laget att vinna med 2-1. vinner spelet.

Efter att Juventus förlorade den här matchen blev poängskillnaden mellan dem och Inter Milan, som rankades först, större. matchtröjor fotboll Detta gjorde att Inter Milan klart besatte förstaplatsen, medan AC Milan och Juventus, som var rankade trea, endast var med en skillnad på 1 poäng kan man säga att Juventus kommer göra sitt bästa för att vinna nästa match.