Matt Bouldy vinner første hat-trick over Detroit Red Wings

Matt Bouldy vinner første hat-trick over Detroit Red Wings

Matt Bouldy setter ny Wild-rekord med fire poeng i Minnesota Wilds 7-4 seier over Detroit Red Wings, og har på seg en Minnesota Wild drakt for å vinne sin første karriereseier mot Red Wings hattrick. Det må ha vært et fantastisk øyeblikk som han vil huske resten av livet. Han og andre lagkamerater hjalp også laget til en høyscorende seier, og Red Wings husket den dårlige kampen.

Boldy var den fjerde rookie Wilder som scoret hat-trick og den første som scoret fire poeng i en kamp, ​​en god start og en fullstendig overraskelse. Jeg tror alle i dette spillet husker denne talentfulle tenåringen som hadde på seg NHL-hockeytrøy nr. 7. Og inspirert av dette spillet går han inn i alle andre spill med samme mentalitet. Wilds fremtid blomstrer også i hendene deres.

All oppmerksomhet er på Boldy fordi han er veldig god. Men som medlemmer av Red Wings fortjener deres engasjement anerkjennelse. Dylan Larkin, iført en Detroit Red Wings drakt, gikk frem og scoret sitt 25. mål for sesongen bak Red Wings for å åpne kampen. Gustav Lindstrom scoret det første målet i karrieren, og ingen av disse synlige innsatsene bør glemmes. Angrepet deres er også bemerkelsesverdig, og keeperens inngripen har også bidratt mye til dette. De tapte bare ett lagfokusert spill, men deres samlede styrke kan ikke ignoreres, og de vil heve seg igjen.