Premier League-Pogba mål Cristiano Ronaldo kom fra benken Manchester United 1-1 borte uavgjort bunnlaget

Klokken 20.00 den 8. lokal tid i Storbritannia, i den 24. runden av Premier League-sesongen 2021/22, begynte en fokuskamp Manchester United uavgjort 1-1 med Burnley borte. Pogba tok ledelsen og Jay Rodriguez utlignet. Manchester Uniteds seiersrekke tok slutt. billige fotballdrakter

Manchester United har kun tapt 1 kamp mot Burnley de siste 14 kampene, og de resterende 13 kampene har vunnet 9 seire og 4 uavgjorte. Manchester United har vunnet sine 5 siste besøk til Turf Moore. De to sidene har møtt hverandre i 133 kamper i historien, med Manchester United 65 seire, 23 uavgjorte og 45 tap. Cavani og De Gea roterte tilbake til startoppstillingen. Manchester United drakt

I det 12. minutt slo B Fei frispark fra høyre, og Varane scoret med en heading, men målet ble dømt fordi Maguire blandet seg i forsvaret i offsideposisjon. I det 18. minutt slo Luke Shaw en returpasning fra nede til venstre i sekstenmeteren, og Pogba skjøt i øvre hjørne fra 10 meter.

I det 21. minutt slo Rashford en pasning fra høyre side av sekstenmeteren og ble blokkert av Ben Mi, men Pogba felte først Peters og målet ble dømt. Så reddet Pope Cavani og Rashfords skudd etter hverandre. Pogba drakt

Burnley utlignet i det 47. minutt Weehostella kvittet seg med 2 personer og slo en skrå pasning Jay Rodriguez brøt igjennom til den lille sekstenmeteren og dyttet i nettet, 1-1. Rashford skar seg inn på venstre side av sekstenmeteren og la et innlegg, Varane sitt hælskudd ble reddet, og så slo Luke Shaw en taktisk cornerpasning fra venstre, og Ronaldo headet høyt.

Manchester United (4-2-3-1): 1-De Gea; 20-Dalot, 19-Varane, 5-Maguire, 23-Luke Shaw; 39-McTominay (80 ', 14-Lingard), 6-Pogba; 10-Rashford (85', 36-Elanga), 18-B avgift, 25-Sancho; 21-Cavani (68', 7-C Ronaldo)