Ronaldo gjorde bara 22 poäng från bänken, 9 beröringar och 3 skott utan att göra mål

Manchester United gjorde oavgjort 1-1 borta mot Burnley i en Premier League-match Ronaldo startade inte matchen. Han kom in som ersättare för Cavani i den 68:e minuten. Manchester United tröja

Data visar att Cristiano Ronaldo spelade 22 minuter i det här spelet, med totalt 9 beröringar, 6 passningar och 5 på plats, med en träffsäkerhet på 83%.

Cristiano Ronaldo hade totalt 3 skott, varav 2 missade och 1 skott blockerades. Ronaldo tröja

Den portugisiska stjärnan gjorde 1 långpass och fick den på plats, och vann 2 av 4 nick. 1 förlust av bollen.

Efter matchen fick Cristiano Ronaldo en måttlig poäng på 6,8 från poängsajten SOFASCORE.