Mourinho keert voor het eerst terug naar Meazza, maar verliest en geeft toe dat Inter Milan inderdaad sterk is

In de kwartfinales van de Coppa Italia verloor Roma met 0-2 van Inter Milan. Mourinho, die terugkeerde naar het Meazza Stadium, sprak zijn teleurstelling uit, maar gaf toe dat de tegenstander inderdaad sterk was. voetbaltenues kids

In deze wedstrijd scoorde Dzeko het eerste doelpunt voor Inter Milan in de eerste 2 minuten, waardoor Roma al vroeg in een zwaar gevecht kwam. Rood en Blauw probeerden in de tegenaanval te gaan, maar in de 68e minuut werd het doelpunt opnieuw gebroken en maakte Sanchez een afstandsschot om de 2-0 te maken. Inter Milan voetbalshirt

Uiteindelijk verloor Roma met 0-2 en miste de top 4. Dit is Mourinho's eerste terugkeer naar het Meazza Stadium sinds hij Inter Milan in 2010 naar de treble leidde. Toen hij het stadion binnenkwam, kreeg hij applaus van veel fans, en Mourinho applaudisseerde ook om de Inter-fans te begroeten.

Mourinho zei na de wedstrijd: "Ik verberg mijn vriendschap met Inter Milan niet, die is eeuwig. Maar deze keer kwam ik hier om Roma te leiden in hun jacht op de overwinning. Nu zijn mijn supporters Roma-fans."

"We hebben niet gewonnen, maar afgezien van de eerste vijf minuten van de wedstrijd, zag ik Roma het heel goed doen tegen een sterk team. Inter is een heel moeilijk team voor ons om mee om te gaan."

Na de opmars van Inter Milan strijden ze met de winnaar tussen AC Milan en Lazio om een ​​definitief ticket.