New Jersey Devils slog New York Rangers med 5-3

Jack Hughes och Michael McLeod gjorde mål i den andra perioden, Vitek Vanecek stoppade 35 skott och de kraftiga New Jersey Devils tog sig upp från ett tidigt tvåmålsunderläge för att slå New York Rangers med 5-3 på måndagskvällen.

Yegor Sharangovich gjorde två mål och Tomas Tatar gjorde också mål för att hjälpa förstaplatsen Devils att vinna sin tredje raka sedan deras 13-matchers segerserie tog slut förra veckan. New Jersey har vunnit 10 raka landskamper och har bara en förlust sedan säsongen började med 3-3-0.Tampa Bay Lightning Tröjor

Rangers körde till en ledning med 2-0 bara tre minuter in i tävlingen men Devils gjorde två mål för att göra kvitteringen senare i den första perioden och gjorde sedan två mål i den andra perioden för att ta ledningen.

Devils har bara tagit sig till slutspelet en gång – 2018 – sedan de slog Rangers i sex matcher i 2012 års final i Eastern Conference.