Roslovic solmi kahden vuoden jatkosopimuksen Blue Jacketsin kanssa

Roslovic solmi kahden vuoden jatkosopimuksen Blue Jacketsin kanssa

Jake Roslovich allekirjoitti kaksivuotisen 8 miljoonan dollarin sopimuksen Columbus Blue Jacketsin kanssa tiistaina. Sen keskimääräinen vuosiarvo on 4 miljoonaa dollaria. Roslovic, joka oli vireillä rajoitettu vapaa agentti ennen sopimuksen allekirjoittamista, liitetään nyt Columbukseen Columbus Blue Jackets Pelipaita a kauden 2024-25 ajan, minkä jälkeen hänestä tulee rajoittamaton vapaa agentti Players, joka voi tehdä sopimuksen minkä tahansa joukkueen kanssa. 32 NHL-joukkuetta.

Kahdella seurakaudellaan Roslovic on NHL Pelipaidat työskennellyt erittäin hyvin Blue Jacketsin kanssa. 25-vuotias pelaaja teki vaikuttavat 22 maalia 81 ottelussa tällä kaudella, mukaan lukien 18 maalia olivat keskitehoisia. maalia uransa huipulla 45 pisteellä, ja rangaistuspotkuja kului vain 12 minuuttia koko kauden ajan.

Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen Roslovicilla on enemmän odotuksia ja vastuuta harteillaan, mutta hän voi myös saada lisää kasvua täällä. Roslovicin hankkiminen saattaa olla hyvää bisnestä, mutta välikauden hämärtyessä toimitusjohtaja Yarmo Kakalaisen työ ei ole vielä kaukana. Blue Jacketsin on vielä löydettävä uusia sopimuksia joillekin nuorille avainpelaajille tuodakseen uutta verta Blue Jacketsiin.