Avalanche leder St. Louis Blues med 3-2

Avalanche leder St. Louis Blues med 3-2

Colorado Avalanche tar sig an St. Louis Blues i match 5 i den andra omgången av Western Conference i match 5 i match 7 i Stanley Cup-slutspelsserien. De två lagen gjorde oavgjort 4-4 under grundserien, och de två lagen gick in i förlängning. St. Louis Blues besegrade Colorado Avalanche med 5-4 på övertid. Fler och fler föräldrar köper sina egna billiga NHL tröjor till sina barn.

Colorado Avalanche är ett lag som länge har regerat på topp, och deras styrka ska inte underskattas. När matchen väl startade gjorde Colorado Avalanche tröja snabbt 1-0 eller till och med 3-0. Men St. Louis Blues kommer aldrig att vara utan ett lag som tar sig till slutspel. Efter att ha gjort målet justerade de snabbt sitt tillstånd. Båda sidor gick in i förlängning i grundserien. På förlängningen vände St. Louis Blues framgångsrikt om poängen. Fans i Colorado Avalanche-tröjor jublade.

I slutet av matchen besegrade St. Louis Blues Colorado Avalanche med 5-4 på övertid. Match 6 kommer att spelas om två dagar och vi ser fram emot en spännande match dem emellan.