New York Rangers slog Carolina Hurricanes med 3-1 i match 3

New York Rangers slog Carolina Hurricanes med 3-1 i match 3

I söndags eftermiddag drabbades Carolina Hurricanes av en kamp i andra omgången i sin första omgångsmatch på Madison Square Garden när Gans förlorade med 3-1 mot Rangers och New York satte seriens 2-0-underläge till 2:1.

Gallant i hockeytröjor Czech tror att Ryan Reaves kommer att hantera de tuffa sakerna som väntar, eftersom serien är så livlig att Hurricanes har 2-1 halvvägs.

I en Billiga Ishockey Tröjor mötte den tjeckiske stjärnmålvakten Igor Shestkin 43 av 44 field goals i match 3 i Eastern Conferences andra omgång mot Carolina Hurricanes, och var i McGrady i söndags. Sun Square Garden vann med 3-1.

 Mika Zibanejad gör ett kraftfullt mål i första kvarten och Chris Creeds 30:e slutspelsmål i den andra för att hjälpa Rangers. Efter att ha gjort ett mål under den första kvarten vann de sin fjärde hemmamatch för säsongen i rad och två matcher av serien. .

New York gjorde samtidigt sitt första kraftmål i serien från Mika Zibanejads center och gav Rangers en viktig hemmaledning.

Trots ett slumpmässigt mål var Igor Shestkin i en hockeytröja ett monster i spelet och slog 43 av de 44 skotten han mötte. Saker och ting såg dyster ut när vi gick hem med 2-2, men Rangers gav sig själva en chans med en enorm vinst i den här serien.