NHL-tävlingen gick in i slutfasen av tävlingen

NHL-tävlingen gick in i slutfasen av tävlingen

NHL-tävlingen har gått in i slutfasen av tävlingen, och konkurrensen mellan de olika lagen är mycket hård. Både Florida Panthers och Pittsburgh Penguins förlorade sina senaste matcher, medan Tampa Bay Lightning och Carolina Hurricanes återvände i bra form. Carolina Hurricanes framgång kunde inte ha varit möjlig utan insatserna från målvakten Kochetkov, som gjorde 31 räddningar på tre raka matcher. Framgången för Tampa Bay Lightning gick inte att skilja från ansträngningarna från kapten Steven Stamkos, som återigen gjorde två mål och två assist för laget i denna match. Billiga NHL Tröjor

Florida Panthers Tröja och Carolina Hurricanes Tröja  är älskade av många fans, och de är mycket unika när det gäller design och färg. Dessa två lag har inte bara fina hockeytröjor, utan har också utmärkt lagstyrka. För tillfället har Florida Panthers och Carolina Hurricanes båda säkrat slutspelsplatser, och deras starkaste motståndare är fortfarande Tampa Bay Lightning. Båda lagen förlorade i slutspelet mot Tampa Bay Lightning förra säsongen, och de vill inte göra om samma misstag den här säsongen.

Med de sista matcherna kvar av grundserien, kan Vegas Golden Knights och New York Islanders ta sig till slutspelet? Båda lagen gick vidare till den sista semifinalen förra säsongen och den här säsongen är New York Islanders och Vegas Golden The Knights i sin sista match mot slutspelet. Slutspelet skulle inte vara bra utan New York Islanders och Vegas Golden Knights, och det finns mycket hopp för de två lagen som tar sig till sista matchen.