Paris Saint-Germains verste UEFA Champions League-rekord på tre år

Paris Saint-Germains verste UEFA Champions League-rekord på tre år

UEFA Champions League-tittelen er en prestasjon for noen lag, men det er mange lag som aldri har blitt belønnet med arrangementet. Selv de sterke lagene representert av Manchester City og Paris Saint-Germain har ingen UEFA Champions League-titler i sin historie. Denne sesongen var deres verste UEFA Champions League-rekord på nesten tre sesonger, og draktsett fotball er fylt med tårer av beklagelse.

Paris Saint-Germain kan kjempe om UEFA Champions League-tittelen neste år også, hva har laget forventet mange ganger neste år? Denne sesongen har Paris Saint-Germain tapt mot Real Madrid i to runder totalt, og laget har ikke klart å kvalifisere seg til UEFA Champions Leagues kvartfinale. Paris Saint-Germain tapte 4-1 sammenlagt for Manchester City forrige sesong, og laget klarte ikke å kvalifisere seg til UEFA Champions League-semifinalene. I sesongen 2019-20 tapte Paris Saint-Germain 0-1 i finalen mot FC Bayern München og laget gikk glipp av UEFA Champions League. Det er mer etter elimineringen av lagene fra UEFA Champions League, og det handler om å angre. Triste sanger kan bare sendes til tapere, og konkurrerende sportsbegivenheter vil kun bli dømt etter seier. Hvis laget taper kampen, er det en fiasko og det er ikke mange som bryr seg om hvor mye laget betalte.

Mange fans som elsker Paris Saint-Germain er nødt til å gråte igjen, og mange har sett lagets kamper siden barndommen. De forventet at hjemmelaget deres skulle vinne UEFA Champions League etter å ha sett barnas fotballdrakter, men fansen har blitt voksne og stjernene begynner å bli gamle. Men beklagelsene som tilhørte Paris Saint-Germain-spillerne og Parc des Princes-fansen, hvis øyne alltid var fylt med patos for tittelen, var alltid der.

1757 Views